EUROPALJUS

Aprils Nyhetsbrev: Har du rätt arbetsbelysning?

Arbetsbelysning – det låter kanske inte särskilt spännande i dina öron. Men det är viktigt.

Dels är det viktigt att du har tillräckligt ljus i din arbetsmiljö, dels är det viktigt att ha rätt ljus.

Kanske tillhör du den stora skara människor som efter några timmars arbete drabbas av trötthet, grusiga ögon och huvudvärk? Då kan det vara din arbetsbelysning som behöver lite extra kärlek. Nämnda symptom är nämligen vanliga bieffekter av för lite eller rentav fel ljus.

Tänker vi ett steg till är det inte svårt att förstå att du med rätt ljus kan öka din produktivitet med flera procent. Ett skäl så gott som något att se över din arbetsbelysning, håll med om det.

I vårt sortiment har vi flera fantastiska lampor som både ger dig tillräcklig och rätt arbetsbelysning. Idag vill vi gärna slå ett slag för Luctra Table. Varför?

Luctra Table är en ultimat skrivbordslampa som ger dig massor av härligt – och rätt – ljus på din arbetsyta. Med andra ord är den perfekt på kontoret. Och på hemmakontoret om du har ett sådant.

Med så mycket som 1000 lux på 60 centimeters höjd ger armaturen dig dubbelt så mycket lux som arbetsmiljökravet gör gällande för vanligt kontorsarbete, och mer än de flesta skrivbordsarmaturer på marknaden.

Luctra Table har tre färgtemperaturinställningar vilket gör att du själv kan bestämma hur du vill variera ditt ljus under dagen beroende på arbetsuppgift – uppiggande kalkvitt ljus när du arbetar koncentrerat, eller lugnande varmvitt ljus för mer avslappnad atmosfär. Valet är ditt. Armaturen har en pekskärm där du enkelt justerar ljuset utifrån behov och humör.

2 700 Kelvin (varmt ljus)
3 600 Kelvin (neutralt ljus)
6 500 Kelvin (kallt ljus)

Luctra Table finns i två utföranden: Linear för en rak, stram design och Radial för en rundare och nättare variant. Välj mellan vit, svart eller aluminum.

Nyfiken? Kika här →

Har du frågor om arbetsplatsbelysning, eller redan bestämt dig för att förbättra din nuvarande blir jag glad om du slår mig en signal.

Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.