EUROPALJUS

KONTAKTA OSS

Kontakta oss på Europaljus AB

Europaljus AB är en belysningsgrossist som erbjuder helhetslösningar för olika ljusbehov. De är specialiserade på att hjälpa sina kunder att välja energieffektiva och miljövänliga belysningslösningar, vilket kan bidra till minskade driftkostnader. Europaljus har ett brett sortiment av belysningsprodukter och tjänster, och de är kända för att leverera skräddarsydda lösningar som passar kundens unika miljö och behov.

Företaget, som grundades av Jens Andreasson, har över trettiofem års erfarenhet i belysningsbranschen. De arbetar med att skapa rätt belysning för både inomhus- och utomhusmiljöer, och deras kompetens sträcker sig över ett brett spektrum av belysningsprojekt.

För professionell rådgivning eller för att diskutera ett belysningsprojekt kan du kontakta Europaljus. De erbjuder personlig service och strävar efter att förstå och uppfylla kundens specifika behov och önskemål.

För mer information eller för att kontakta Europaljus, kan du besöka deras hemsida på www.europaljus.se.

Europaljus AB, etablerad i Stenungsund med kontor i Göteborg och lager i Jörlanda, är en framstående belysningsgrossist i Sverige. Företaget grundades 2016 av Jens Andreasson, som med sin gedigna erfarenhet inom belysningsbranschen, har lett företaget till att bli en nyckelaktör inom belysningslösningar. Med över 35 års erfarenhet, har Europaljus specialiserat sig på att erbjuda totallösningar för belysningsbehov som sträcker sig från utomhus till inomhusmiljöer.

Europaljus är känt för sin skräddarsydda service och flexibilitet när det gäller att hitta lösningar som passar kundernas unika behov och miljöer. De arbetar med ledande tillverkare inom branschen för att säkerställa att de erbjuder högkvalitativa och energieffektiva produkter. Deras fokus ligger på att erbjuda lösningar som inte bara är funktionella och estetiskt tilltalande, men också hållbara och kostnadseffektiva.

Europaljus - En badtunna på ett däck med utsikt över havet

Kontakta Oss

kontakt

Showroom

Lageradress

kontakt