Energibesparing

Europaljus hjälper dig genom konsultation med rätt ljus på rätt plats, såväl inomhus som utomhus.  Oavsett du vill belysa en offentlig plats, ett kontor eller ditt hem är vårt mål att skapa den bästa möjliga belysningen för dig.

ENERGIBESPARING

Att elpriserna nått oanade höjder har inte undgått någon. Dessvärre ser inte prognosen för sänkta elpriser inom rimlig tid särskild gynnsam ut. Idag kan det kosta dig mycket pengar att ha din belysning tänd. Men det behöver inte göra det. Vi hjälper dig att välja det bästa alternativet ur energisparpunkt för din unika miljö och dina unika behov.
Det kanske allra enklaste, mest miljövänliga och ekonomiskt hållbara alternativet är att byta ut dina gamla lysrör till LED-lysrör. En enkel åtgärd som kan mer än halvera dina driftskostnader och som med fördel kan appliceras på belysning inom:
industri 

  • lager
  • idrottsanläggning
  • bostadsrättsförening
  • fastighet
  • centrumanläggningar
 

Du kan själv räkna ut hur mycket du sparar genom att byta till LED i vår exempelkalkyl här nedan. Vill du ha vår hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss.

OPTIMERA DIN BELYSNING

För att göra belysningen i din lokal så energieffektiv som möjligt hjälper Europaljus dig med att optimera den. För en effektiv men också kostnadseffektiv belysning krävs att du väljer rätt armatur med rätt ljusstyrka och ljusfördelning. För att sänka din energianvändning kan du med fördel också använda dig av tekniker som dimning och rörelsedetektering vid de tillfällen belysningen inte behövs i full styrka.

Olika projekt kräver olika åtgärd. Är din armatur gammal och uttjänt kan du behöva byta ut samtlig belysning, ibland räcker det att byta ut äldre traditionella lysrör till LED-lysrör. Utifrån ditt behov, syfte och budget tar vi fram det för dig bästa belysningsalternativet för energibesparing.

Steg ett är att fastställa ditt behov och ditt syfte. Det gör vi genom att kartlägga hur många timmar per dygn det lyser hos dig samt vilket behov du har av ditt ljus. Vid en arbetsstation eller kontorsplats är behovet av bra ljus stort, medan det på ett lager kan räcka med ett grundljus. Då syfte och behov är fastställt går vi vidare till steg två där vi tillsammans bestämmer vad du ska ha.

Europaljus hjälper dig att energieffektivisera på flera sätt:

  • rätt armatur
  • rätt teknik
  • optimerad belysning
  • implementering av energibesparande åtgärder

Med hjälp av oss kan du sänka din elräkning och samtidigt bidra till en mer hållbar utveckling.

Ge plats för ny och energieffektiv belysning

Vinsterna med att byta ut gammal och ineffektiv belysning mot ny och energieffektiv sådan är många. Du kan sänka dina elkostnader samtidigt som du får en modernare och mer attraktiv belysning. Europaljus hjälper dig att välja rätt armatur. Vi ser också till att installationen sker professionellt.

Planera och implementera

Genom att planera dina energibesparande åtgärder minskar risken för felköp. Vi hjälper dig med såväl planering som implementering av de energibesparande åtgärder du behöver. Kanske är solceller vad du behöver för att minska din elanvändning? LED-belysning? Eller både och.

Vi har gedigen kunskap om de tekniker och lösningar som minskar din energiförbrukning, och kan därför hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just dig och dina behov.

Exempel kalkylator

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Kostnadskalkyl
Summary
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Arbetssätt på

EUROPALJUS

Processen för energibesparing

Här nedan ser processen vi har på  Europaljus när vi jobbar med energibesparing

Steg 1

Kontakt

Kontakt

När du kontaktar oss för en konsultation kommer vi att boka en tid för träff med dig Under denna träff, kommer vi att lyssna på dina idéer, behov och önskemål, samt ge dig en presentation av våra tjänster och belysnings-produkter.

Steg 2

Analys

Analys

Nästa steg i konsultationen är att analysera utrymmet som du vill belysa. Vi kommer att titta på rummets funktion, arkitektur, färger och ytor. Samt förstå hur utrymmet nyttjas och naturliga ljuskällor

Steg 3

Budget

Budget

Vi förstår att budget kan vara en viktig faktor för många av våra kunder, därför kommer vi att presentera olika prisklasser för våra belysningsprodukter. Vi kan också diskutera installation i olika steg.

Steg 4

Förslag

Designförslag

Efter att vi har analyserat utrymmet och olika förslag utifrån budgeten, kommer vi att presentera dig med ett designförslag som är skräddarsytt för dina behov och önskemål.

Steg 5

Demo

Demonstration

Vi kan även visa dig hur utvalda produkter fungerar i verkligheten. Detta ger dig en bättre förståelse av hur din nya belysningslösning kommer att fungera i praktiken.

Steg 6

Leverans

Leverans

När du är nöjd med designförslaget och produkterna som valts, är vi redo att installera din nya belysningslösning. Vår erfarna personal kommer att se till att allt monteras och installeras på ett professionellt sätt.
Varför Välja Oss
Europaljus en belysningsleverantör med bred erfarenhet och expertis , kända för att erbjuda skräddarsydda lösningar, högkvalitativa produkter och personlig service

Europaljus en belysningsleverantör med bred erfarenhet och expertis och personlig service

Bred erfarenhet och expertis

Vi på Europaljus har en gedigen erfarenhet inom belysningsindustrin och är välkända för vår expertis inom området. Vi har arbetat med olika typer av kunder och projekt, vilket gör oss väl lämpade att hantera olika kunder och belysningsbehov.

Skräddarsydda lösningar

Europaljus är kända för att erbjuda skräddarsydda belysningslösningar som är anpassade efter kundernas unika behov och önskemål. Vi kan hjälpa till med allt från design och installation 

Kvalitetsprodukter

Europaljus jobbar med ledande tillverkare inom belysningsbranschen för att erbjuda högkvalitativa produkter som är energieffektiva och miljövänliga. 

Personlig service
Europaljus är stolta över sin personliga service och engagemang för kunderna. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå kundernas behov och önskemål och strävar efter att leverera en högkvalitativ och tillfredsställande upplevelse.
KONTAKTA OSS
Möt några av

våra kunder

Vad säger

våra kunder

Nordstan

Nordstan väljer att samarbeta med Europaljus AB för att de ger ärliga och snabba svar! De har ett mycket trevligt bemötande samt ser till att leveranstiderna hålls och självklart, prisnivån är rätt!

Christer Jagedal
Teknisk Chef, Nordstan Samfällighet

Elinzity

Europaljus har grym service med bra känsla för hur slutmålet blir vad gäller ljussättning. De ger oss snabba offerter som ofta ligger rätt i pris och självklart tar sig tid för kunden.
Jimmy LjungbeckElektriker, Elinzity Göteborg

platzer

”Europaljus är ett engagerat och professionellt företag med stort hjärta. De är gärna med från tidigt idéstadie till finjusteringarna på slutet.
Utmaningar ses som möjligheter och de levererar alltid en grym slutprodukt”

Per Lindström
Projektledare

BALDER

Europaljus är behjälpliga i alla lägen. Exceptionell service och hög kvalitet på levererade produkter. Europaljus hjälper oss att hitta rätt belysning till rätt plats!

Isak Holmberg
Förvaltare

Kontakta oss

EUROPALJUS