Projektering

Europaljus hjälper dig genom konsultation med rätt ljus på rätt plats, såväl inomhus som utomhus.  Oavsett du vill belysa en offentlig plats, ett kontor eller ditt hem är vårt mål att skapa den bästa möjliga belysningen för dig.

Projektering

Europaljus hjälper dig med rätt ljus på rätt plats, såväl inomhus som utomhus.  Oavsett du vill belysa en offentlig plats, ett kontor eller ditt hem är vårt mål att skapa den bästa möjliga belysningen för dig. Vi strävar alltid efter en så energieffektiv och säker lösning som möjligt. Genom att erbjuda ett brett utbud av olika armaturer och tekniker, samt hjälpa till med planering och installation, hjälper Europaljus dig att skapa en optimal belysning för dina behov. Du har behovet, vi har kunskapen och erfarenheten som tar ditt belysningsprojekt i mål.

Projektering gör vi helst på plats. Tillsammans med dig går vi igenom behov syfte och önskemål. Finns ingen möjlighet att ses ”irl” konsulterar vi per telefon och utgår från bilder du skickat till oss.

Av Europaljus får du så mycket hjälp du själv önskar. Vill du är vi med dig under hela processen, från projektering till installation. Att arbeta tillsammans med oss är enkelt, tryggt och säkert.

Optimal belysning för dina behov 

Det är dina behov som styr. Utifrån dem skapar vi den mest optimala belysningen. Vill du belysa ett hem, en offentlig plats, trädgård, skyskrapa, kontor eller helt annan typ av lokal finns vi för dig. Förutom att ge råd och support hjälper vi dig att planera och installera din belysning.

Minska dina energikostnader

Europaljus hjälper dig att minska dina driftskostnader genom att erbjuda energieffektiva lösningar. Med hjälp av moderna armaturer och tekniker sjunker din elräkning samtidigt som din trivselbelysning ökar. Som oberoende aktör hjälper vi dig att välja rätt armatur för rätt miljö – allt för att belysningen ska fungera på bästa sätt och hålla längre. Läs gärna mer om energibesparing.

Säker och hälsosam belysning 

Genom att säkerställa att din belysning uppfyller standarder och krav – till exempel vad gäller ljusstyrka och ljusfördelning – samt att välja armaturer som minimerar bländning och strålning hjälper vi dig att skapa en säker och hälsosam belysning. Något som är extra viktigt i arbetsmiljöer där belysning påverkar människors välbefinnande och produktivitet.

 
Arbetssätt på

EUROPALJUS

Processen vid projektering

Här nedan ser du Europaljus process hur vi jobbar vid projektering

Steg 1

Kontakt

Kontakt

När du kontaktar oss för en konsultation kommer vi att boka en tid för träff med dig. Under denna träff, kommer vi att lyssna på dina idéer, behov och önskemål, samt ge dig en presentation av våra tjänster och belysnings-produkter.

Steg 2

Analys

Analys

Nästa steg i konsultationen är att analysera utrymmet som du vill belysa. Vi kommer att titta på rummets funktion, arkitektur, färger och ytor. Samt förstå hur utrymmet nyttjas och om det finns några naturliga ljuskällor

Steg 3

Budget

Budget

Vi förstår att budget kan vara en viktig faktor för många av våra kunder, därför kommer vi att presentera olika prisklasser för våra belysningsprodukter. Vi kan också diskutera installation i olika steg.

Steg 4

Förslag

Designförslag

Efter att vi har analyserat utrymmet och olika förslag utifrån budgeten, kommer vi att presentera dig med ett designförslag som är skräddarsytt för dina behov och önskemål.

Steg 5

Demo

Demonstration

Vi kan även visa dig hur utvalda produkter fungerar i verkligheten. Detta ger dig en bättre förståelse av hur din nya belysningslösning kommer att fungera i praktiken.

Steg 6

Leverans

Leverans

När du är nöjd med designförslaget och produkterna som valts, är vi redo att installera din nya belysningslösning. Vår erfarna personal kommer att se till att allt monteras och installeras på ett professionellt sätt.
Möt några av

våra kunder

ENERGIBESPARING

Att elpriserna nått oanade höjder har inte undgått någon. Dessvärre ser inte prognosen för sänkta elpriser inom rimlig tid särskild gynnsam ut. Idag kan det kosta dig mycket pengar att ha din belysning tänd. Men det behöver inte göra det. Vi hjälper dig att välja det bästa alternativet ur energisparpunkt för din unika miljö och dina unika behov.
Det kanske allra enklaste, mest miljövänliga och ekonomiskt hållbara alternativet är att byta ut dina gamla lysrör till LED-lysrör. En enkel åtgärd som kan mer än halvera dina driftskostnader och som med fördel kan appliceras på belysning inom:
industri 

  • lager
  • idrottsanläggning
  • bostadsrättsförening
  • fastighet
  • centrumanläggningar
 

Du kan själv räkna ut hur mycket du sparar genom att byta till LED i vår exempelkalkyl här nedan. Vill du ha vår hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vad säger

våra kunder

Nordstan

Nordstan väljer att samarbeta med Europaljus AB för att de ger ärliga och snabba svar! De har ett mycket trevligt bemötande samt ser till att leveranstiderna hålls och självklart, prisnivån är rätt!

Christer Jagedal
Teknisk Chef, Nordstan Samfällighet

Elinzity

Europaljus har grym service med bra känsla för hur slutmålet blir vad gäller ljussättning. De ger oss snabba offerter som ofta ligger rätt i pris och självklart tar sig tid för kunden.
Jimmy LjungbeckElektriker, Elinzity Göteborg

platzer

”Europaljus är ett engagerat och professionellt företag med stort hjärta. De är gärna med från tidigt idéstadie till finjusteringarna på slutet.
Utmaningar ses som möjligheter och de levererar alltid en grym slutprodukt”

Per Lindström
Projektledare

BALDER

Europaljus är behjälpliga i alla lägen. Exceptionell service och hög kvalitet på levererade produkter. Europaljus hjälper oss att hitta rätt belysning till rätt plats!

Isak Holmberg
Förvaltare

Kontakta oss

EUROPALJUS