EUROPALJUS

Januaris Nyhetsbrev : Nu har du chans att säga hej till Thor 

Europaljus - En svartvit bild med orden a ratwursts
Eruopaljus - En vit gatubelysning på en vit bakgrund.
Europaljus - En gråskalebild som presenterar en upprepning av svartvita mönster.

Hej!

Kanske är det sent att önska dig god fortsättning när vi redan är i slutet av januari. Men jag gör det ändå. Det är ju faktiskt årets första nyhetsbrev från Europaljus du läser i detta nu. 

Idag vill jag prata behov kring belysning för vägföreningar, bostadsrättsföreningar,

samhällsföreningar med flera.

Varför? För att vi genom åren fått – och fortfarande får – många förfrågningar om att byta ut befintlig belysning på föreningars parkeringar. Och för att Europaljus är bra på att hitta rätt ljus till rätt plats och rätt pris. Så enkelt är det. 

För att nämna ett exempel hjälpte vi Amlövs fastigheter i Högsby genom att belysa deras parkering. Vi valde gatuarmatur LED Avior vilket ger ett fantastiskt ljusöver deras stora parkering. 

Utöver det installerade vi effekt- och funktionsljus genom att lägga en ledstrip i en aluminiumprofil över de nymålade röda garagedörrarna. Det ger ett estetiskt tilltalande intryck samt att människor som går till eller från sin bil känner sig tryggare. 

Europaljus - En rad garage på natten upplyst av belysning från Europaljus.
Europaljus - En parkeringsplats med bilar parkerade på natten, upplyst av gatuljus.

Säg hej till Thor

Europaljus nya produkt Thor är en installationsvänlig industriarmatur som har sin givna plats i såväl verkstäder och produktionslokaler som i lagerlokaler etc.

Thor är en serie lättinstallerade, prisvärda industriarmaturer som ger mycket ljus per watt, 174lumen per watt, och finns i olika utföranden – från 5000 till 23000lumen, samt även dali.

Hos Allt i bil i Tuve ersatte vi gamla, uttjänta lysrörsarmaturer – på både vägg och i tak –  med Thor. Snabbt och enkelt fick de dubbelt så bra ljus, med halverad förbrukning till låg kostnad. Det är så vi jobbar. 

Kika gärna på Thor och hör av dig till oss för eventuell offert och ljusberäkning.  

Europaljus - En bil arbetar på i ett garage upplyst med ledlysrör

Vi hjälper dig mer än gärna med rätt ljus på rätt plats. Hör av dig om du har gamla lysrörsarmaturer du vill byta ut till mer ljus men halverad förbrukning. 

Frågor? Ring eller vänd mejlet på studs så hör jag av mig.

Europaljus - Jens önskar god fortsättning
Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.