EUROPALJUS AB är ett oberoende belysningsföretag, som hjälper företag, privatpersoner samt föreskrivande, med en totallösning av ljusbehovet.

Vi arbetar med belysning och ljuseffekter för inom- och utomhusbruk, och har fokus på allmänljus, arbetsljus, funktionsljus samt effektljus. Vi hjälper till att placera rätt ljus på rätt plats.

Europaljus hjälper den som önskar en ljusare tillvaro att vistas i, eller vill ha en tryggare känsla i mörka miljöer. Vi vill att du skall njuta av ljussättningen såväl inomhus som utomhus, till exempel när du kommer hem och mörkret faller på. Vi hjälper också till med att minska dina driftkostnader där mycket ljus används kontinuerligt samt placerar armaturen i rätt miljö.

Europaljus utbildar i att enkelt kunna ljussätta sin egen utemiljö.

Vi håller utbildningar riktade till trädgårdsdesigners och föreläser på mässor om hur ljus kan upplevas och formge utemiljöerna på olika sätt. Ett av våra mål med våra föreläsningar och utbildningar är att inspirera så man förstår ljusets betydelse på rätt sätt. Vi erbjuder också ljuskonsultationer genom hembesök och kan då hjälpa till att formge inne- och utemiljöns ljusbehov.

Vi arbetar uteslutande med LED, om inte annat önskas eller måste användas. Europaljus arbetar med de ledande tillverkarna från hela världen och har ett brett produktsortiment.

Europaljus gör allt för att säkerställa upplevelsen och ett bra resultat för projektet.

Europaljus ledord och som vi arbetar efter kan sammanfattas i syfte, behov, design, kvalité, budget och långsiktiga relationer.