EUROPALJUS

Energibesparing

Europaljus hjälper dig genom konsultation inom energibesparing .  Oavsett du vill belysa en offentlig plats, ett kontor eller ditt hem är vårt mål att skapa den bästa möjliga belysningen för dig.

Europaljus - En svart och gul fyrkant på en gul bakgrund
Flera enkla men effektiva metoder kan implementeras i både hemmet och arbetsplatsen för att minska energiförbrukningen

ENERGIBESPARING

Idag kan det kosta dig mycket pengar att ha din belysning tänd. Men det behöver inte göra det.

Att elpriserna nått oanade höjder har inte undgått någon. Dessvärre ser inte prognosen för sänkta elpriser inom rimlig tid särskild gynnsam ut. Idag kan det kosta dig mycket pengar att ha din belysning tänd. Men det behöver inte göra det. Vi hjälper dig att välja det bästa alternativet ur energisparpunkt för din unika miljö och dina unika behov.
Det kanske allra enklaste, mest miljövänliga och ekonomiskt hållbara alternativet är att byta ut dina gamla lysrör till LED-lysrör. En enkel åtgärd som kan mer än halvera dina driftskostnader och som med fördel kan appliceras på belysning inom:

  • industri 
  • lager
  • idrottsanläggning
  • bostadsrättsförening
  • fastighet
  • centrumanläggningar
 

Du kan själv räkna ut hur mycket du sparar genom att byta till LED i vår exempelkalkyl här nedan. Vill du ha vår hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss.

ENERGIBESPARING - EXEMPEL KALKYLATOR

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Kostnadskalkyl
Summary
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa

ENERGIBESPARING OCH OPTIMERING

För att göra belysningen i din lokal så energieffektiv som möjligt hjälper Europaljus dig med att optimera den.

För en effektiv men också kostnadseffektiv belysning krävs att du väljer rätt armatur med rätt ljusstyrka och ljusfördelning. För att sänka din energianvändning kan du med fördel också använda dig av tekniker som dimning och rörelsedetektering vid de tillfällen belysningen inte behövs i full styrka.

Olika projekt kräver olika åtgärd. Är din armatur gammal och uttjänt kan du behöva byta ut samtlig belysning, ibland räcker det att byta ut äldre traditionella lysrör till LED-lysrör. Utifrån ditt behov, syfte och budget tar vi fram det för dig bästa belysningsalternativet för energibesparing.

Europaljus - Ett stort lager fyllt med lådor och pallar

Första steget vid energioptimering

Första steget efter blivit kontaktade av er  ett är att fastställa ditt behov och ditt syfte. Det gör vi genom att kartlägga hur många timmar per dygn det lyser hos dig samt vilket behov du har av ditt ljus. Vid en arbetsstation eller kontorsplats är behovet av bra ljus stort, medan det på ett lager kan räcka med ett grundljus. Då syfte och behov är fastställt går vi vidare till steg två där vi tillsammans bestämmer vad du ska ha.

Europaljus hjälper dig att energieffektivisera på flera sätt:

  • rätt armatur
  • rätt teknik
  • optimerad belysning
  • implementering av energibesparande åtgärder

Med hjälp av oss kan du sänka din elräkning och samtidigt bidra till en mer hållbar utveckling.

Europaljus - En svart och gul fyrkant på en gul bakgrund
Euopaljus - Två personer som arbetar med ritningar med Europaljus och en linjal.

Planera och implementera DIN ENERGIBESPARING

Genom att planera dina energibesparande åtgärder minskar risken för felköp. Vi hjälper dig med såväl planering som implementering av de energibesparande åtgärder du behöver.

LED-belysning? Eller både och.

Vi har gedigen kunskap om de tekniker och lösningar som minskar din energiförbrukning, och kan därför hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just dig och dina behov.   

Arbetssätt på

EUROPALJUS

Processen för energibesparing

Här nedan ser du Europaljus process hur vi jobbar vid energibesparing

1

Kontakt

När du kontaktar oss för en konsultation kommer vi att boka en tid för träff med dig. Under denna träff, kommer vi att lyssna på dina idéer, behov och önskemål, samt ge dig en presentation av våra tjänster och belysnings-produkter.

2

Analys

När du kontaktar oss för en konsultation kommer vi att boka en tid för träff med dig. Under denna träff, kommer vi att lyssna på dina idéer, behov och önskemål, samt ge dig en presentation av våra tjänster och belysnings-produkter.

3

Förslag

Efter att vi har analyserat utrymmet och olika förslag utifrån budgeten, kommer vi att presentera dig med ett belysningsförlsag som är skräddarsytt för dina behov och önskemål.

4

Leverans

När du är nöjd med belysningförslaget och produkterna som valts, är vi redo att installera din nya belysningslösning. Vår erfarna personal kommer att se till att allt monteras och installeras på ett professionellt sätt.

Upplev magin med rätt belysning

Fånga atmosfären och skapa en unik stämning med hjälp av Europaljus och våra belysningslösningar. 

Med Europaljus breda erfarenhet, skräddarsydda lösningar och högkvalitativa produkter kan du uppleva magin av rätt belysning. 

Låt Europaljus hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären för dina projekt, oavsett om det är för ditt hem eller ditt företag. 

Se några av våra senaste projekt

Möt några av

våra kunder

Europaljus - Mölnlycke - ett bättre sätt med Michelin-teknik.
Europaljus - Logotypen för Steinungsunds kommun har inslag inspirerade av Bontop Mölnlycke.
Europaljus - Tenson, ett livsstilsvarumärke med rötter som går tillbaka till 1951.
Europaljus - ICA Stenungsund
Europaljus - Steinungsbaden yacht club logotyp med inslag av Bontop och Mölnlycke.
Europaljus - Nordstan-logotypen visas på en elegant svart bakgrund.
Europaljus - Bontop-logotypen på vit bakgrund.
Europaljus - Logotypen för Bygg Gotta visar upp en modern design inspirerad av Mölnlyckes innovativa arkitektur.
Europaljus - Europaljus logotyp på grön bakgrund är slående.
Europaljus - En logotyp för Platzer Fastigheter i Mölnlycke.
Vad säger

våra kunder

Europaljus - Ett hus med en gångväg upplyst på natten
Varför Välja Oss

Europaljus en belysningsleverantör med bred erfarenhet och expertis, kända för att erbjuda skräddarsydda lösningar, högkvalitativa produkter och personlig service

Europaljus en belysningsleverantör med bred erfarenhet och expertis och personlig service

Bred erfarenhet och expertis

Vi på Europaljus har en gedigen erfarenhet inom belysningsindustrin och är välkända för vår expertis inom området. Vi har arbetat med olika typer av kunder och projekt, vilket gör oss väl lämpade att hantera olika kunder och belysningsbehov.

Skräddarsydda lösningar

Europaljus är kända för att erbjuda skräddarsydda belysningslösningar som är anpassade efter kundernas unika behov och önskemål. Vi kan hjälpa till med allt från design och installation 

Kvalitetsprodukter

Europaljus jobbar med ledande tillverkare inom belysningsbranschen för att erbjuda högkvalitativa produkter som är energieffektiva och miljövänliga. 

Personlig service
Europaljus är stolta över sin personliga service och engagemang för kunderna. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå kundernas behov och önskemål och strävar efter att leverera en högkvalitativ och tillfredsställande upplevelse.
KONTAKTA OSS