EUROPALJUS

Decembers nyhetsbrev: Gott slut & Gott Nytt

Europaljus - En svartvit bild med orden a ratwursts
Europaljus - En hiss i en byggnad med led sky ovanför.
Europaljus - En svartvit bild av en handskriven text på vit Gott slut och gott nytt år

Hej!

Hoppas allt är bra med dig så här på årets sista fredag.

Förutom att det är årets sista fredag är det också innevarande månads sista fredag – dagen då Europaljus skickar dig ett månadsbrev med tips och tankar kring belysning, några ord om vad vi gjort och vad vi har framför oss. Vi är så glada för responsen vi varje månad får kring våra rader till dig. 

Som så många andra summerar jag året som varit så här när det är på väg att ta slut. 2023 är ett år då det hänt mycket. Hos oss på Europaljus men också i världen i stort. Till det har jag fyllt 50 år och glada minnen är extra mycket värda då världsläget präglas av så mycket oro och ledsamhet, Jag hoppas att du också har roliga minnen att plocka fram och glädjas åt. Värme i våra hjärtan behöver vi alla.

Saker som gjort mig extra glad har så klart med mina barn att göra. Det är så föräldrar funkar. Min dotter fick ett härligt besked att hon, från och med nästa år, är välkommen att spela med Häckens Akademilag för flickor 15 år. Så välförtjänt. 

Min äldsta son har valt att plugga och prova på mäklaryrket i Spanien – letar du boende där så hojta – en härlig utmaning och jag gläds med honom. 

“Minstingen” tillbringar jag väldigt mycket tid med och är glad och tacksam över det. Hockey, hockey och hockey är det han, och därmed jag, ägnar sig åt. Underbart att dela både intresse, glädje och framsteg. 

Hylla dem du hylla kan

Utan att förhäva mig törs jag säga att jag är både snäll och generös. Att vara generös innebär många saker. Bland annat att vara generös med beröm och komplimanger.

Idag vill jag hylla Fredrik – min fantastiska vän och kollega. Fredrik är en av dem som gör att jag tycker det är så kul att gå till jobbet varje dag. Dessutom är Fredrik ett fantastiskt tillskott i Europaljus.

Vi är som Yin och Yang – kompletterar varandra till hundra procent. Eller mer. Fredrik är både glad, positiv, kunnig och driven (där är vi väldigt lika). Dessutom är Fredrik lösningsorienterat och på något konstigt vis är vår ekvation tillsammans som att 1+1=4. En konstig ekvation, jag håller med, men det är så det känns. Vi har synergier som funkar otroligt bra tillsammans. Så varmt tack till dig Fredrik för att du är en del i vårt bästa gäng. 

Och det finns fler jag uppskattar mycket. Listan kan göras lång och jag väljer att också lyfta Erik Rahmquist som sköter alla siffror i Europaljus, Jessica Rahmquist som bland annat skriver nyhetsbrevet du läser i detta nu samt Per Engdahl som är vår högra hand på lagret. Tillsammans bildar vi Team Europaljus AB. Tack för att ni finns!

Godbitar från 2023 – Lightpro Thor och Faro 

För Stenbolaget Sverige AB har vi fått äran att ljussätta samtliga deras stenbutiker i landet. Det har vi gjort med spots, skenor, ledstrips och så vidare. 

Hos AlltiBil Tuve skapade vi ett fantastiskt ljus i verkstaden genom att ta bort samtliga gamla lysrör och ersatte dem med Thor, vår outstanding industriarmatur.

För Bygg-Göta och Hotel Spar Gårda effektbelyste vi en helt svart fasad till en snygg och upplyst sådan – du ser den från E6:an – samt bytte ut alla gamla infällda downlights i undertaket. Resultatet: ett riktigt bra ljus på trottoaren. 

Genom varumärket lightpro www.lightpro.se har vi skapat så många vackra utemiljöer. Värt är dock att också kika på våra andra fantastiska leverantörer som Faro eller ännu lyxigare Platek

Med ovan önskar jag dig ett magiskt slut på 2023 och också ett riktigt gott nytt 2024. Vi ser fram emot nya härliga projekt tillsammans med dig under nästa år. Tillsammans skapar vi möjligheter

Europaljus - Jens i svart skjorta ler framför ett träd
Euopaljus - Ett showroom med mycket kakel på displayen, framhävt av stark europeisk belysning.
Euopaljus - Hotellet lyser upp på natten med Europaljus, vilket skapar en fantastisk atmosfär.
Europaljus - En bil arbetar på i ett garage upplyst med ledlysrör
Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.