EUROPALJUS

Februaris nyhetsbrev: Energioptimering på hög nivå

Europaljus - En svartvit bild med orden a ratwursts
Europaljus - Ett vitt LED-rör på svart bakgrund.
Europaljus - En svartvit bild med orden Europaljus energiptiomering på hög nivå

Först – tusen tack för all fin respons på vårt förra nyhetsbrev! Vi tycker det är fantastiskt roligt att ni är så många som hört av er med uppskattande ord. Dock ska vi prata om något helt annat idag. Nämligen energioptimering.

Om jag säger att du kan halvera din eller din kunds energikostnad – hur känns det då? Härligt, eller hur. Och det är faktiskt fullt möjligt.

Idag arbetar många företag med miljömål och ISO14001. Kanske du gör det också? Vad gäller ISO14001 behöver du arbeta så väl energieffektivt som klimatsmart, det känner du säkert till. För att göra det enklare för dig har Europaljus tagit fram alternativa LED-lysrör för dina olika behov.

Val av lysrör

Att byta till LED-lysrör är en icke-fråga tycker vi. Men hur ska du tänka i ditt val av lysrör beror på hur mycket dina lysrör används.

Ponera att ditt eller din kunds produktion, lager eller förråd lyser under tio av dygnets timmar, fem dagar per vecka. Använder du dig idag inte av LED-lysrör förstår du hur kostsamt det blir. Använder du dig istället av våra LED-lysrör med cirka 50 000 timmars brinntid och 150 lumen/watt kan du faktiskt halvera din energikostnad.

Lyser det mer än tolv timmar per dygn i dina lokaler är det inte ett problem. Då väljer du helt enkelt våra LED-lysrör med 130 000 timmars brinntid och upp till 200 lumen/watt – så har du halverat din energikostnad. Dessutom får du sju års garanti på våra LED-lysrör. Fint tycker vi.

En av Europaljus nöjda kunder som övergått till LED-lysrör är Plastmästar´n:

“Vi valde att byta ut våra vanliga lysrör till LED för att få bättre arbetsbelysning, sänka vår energiförbrukning och dessutom minskade koldioxidutsläpp. Vi är definitivt nöjda. Det är en enorm skillnad på ljuset och bytet av lysrören gick snabbt och enkelt. Det känns bra och gör dessutom gott för miljön .”

Niclas Lundgren

Känns det knepigt att räkna ut din framtida energibesparing hjälper vi dig gärna med en kostnadskalkyl. Slå oss en signal eller kika här.

Jonisering

När vi ändå pratar klimat vill vi också prata jonisering. Vi gissar att både du och dina kollegor vill arbeta i och andas frisk luft. Med EKOions joniseringsutrustning cirkulerar och joniseras befintligt inomhus luft många gånger om. Upp till 80 procent av luften kan återföras vilket i sin tur ger betydande besparingar såväl ekonomiskt som miljömässigt. Det tycker vi är imponerande. Driften är energisnål och tekniken kräver varken kemikalier eller delar du behöver byta ofta.

Kanske behöver vi inte säga det, men gör det ändå: ett bra inneklimat är en viktig förutsättning för att vi ska trivas och också vara effektiva på våra arbetsplatser.

EKOions joniseringsutrustning gör det möjlighet att cirkulera och jonisera befintlig inomhusluft flera gånger. Uppskattningsvis kan 30 till 80 procent återföras.

Nyfiken? Hör av dig så berättar jag mer!

Euopaljus - En man med skägg står framför en vit bakgrund.
Europaljus - En vit bakgrund med orden Europaljus - lysrör gör skillnad
Europaljus - Två bilder före och efter på ett lager med utrustning.
Europaljus - Ett parkeringsgarage med ledlysrör och en grön dörr upplyst av Europaljus.
Europaljus - Ett elektronrör för jonisering
Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.