EUROPALJUS

Majs nyhetsbrev – Det är ljust igen. En stund.

Hej!

Dagarna har blivit både längre och ljusare, visst är det härligt? Solen har till och med bjudit på riktigt varma dagar. Det händer något med oss när solen värmer, håll med om det. Själv befann jag mig plötsligt utomhus, grejandes och fejandes. Likaså gjorde mina grannar. Altaner skurades, utemiljöer skapades och krukor fylldes med jord och blommande växter. Det blev så fint.

Ljuset och våra härliga uteplatser ger tid för reflektion och jag kan inte låta bli att reflektera över hur vackert jag och mina grannar ändå haft det under den gångna hösten och vintern. I området jag bor har Europaljus tagit ett helhetsgrepp vad gäller vår utemiljö. Smart uttänkta och belysta altaner har gett oss en härlig och trygg miljö även under den mörka delen av året.

Så trots årstid, sol och värme som är delar jag bilder från en mörkare årstid. Det är nämligen stor skillnad på en rätt ljussatt utemiljö och en som inte är det. Hur ser det ut hemma hos dig? Vill du också ha en mysigare, vackrare och tryggare utemiljö så hjälper vi och våra återförsäljare av Lightpro dig gärna. En sak kan vi nämligen vara säkra på både du och jag – även om vi går mot ljusare tider så kommer det bli mörkt igen. Det är se´n gammalt.

Oavsett om du har en stor gård omgärdad av uppvuxna träd eller en gärdsgård, bygger nytt med murar, uppfarter, altandäck eller pool, är i färd med att anlägga nya rabatter eller gångar mår alla delar i din utemiljö bättre av att ljussätta. Rätt ljus på rätt plats helt enkelt.

Svårt att veta hur du vill ha det?
Det är inte nödvändigtvis lätt att sätta ord på hur du vill ha det. Vi vet och vi förstår. För inspiration vill vi tipsa dig om att kika in hos Svenska trädgårdsdesigners – de är otroligt duktiga på att skapa en helhet i din utemiljö.

Glöm inte att vi finns för dig och har du någon fundering kring ljus, hör av dig.

Njut av helgen, hos mig är solen tillbaka!

Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.