EUROPALJUS

Junis nyhetsbrev: Även sommaren är mörk.

Sista fredagen i maj och solen och värmen är här på riktigt. Nu är det sommar. Och med den kommer glädjen.

Kanske tycker du att jag är en glädjedödare när jag påminner dig om att även sommaren är mörk. Du som bor söder om Gävle håller kanske ändå med mig. Kvällarna är mörka, årstiden till trots. Mörkret blir påtagligt då vi gärna passar på att spendera kvällarna utomhus när vi äntligen har lite värme i vårt annars ganska kalla land.

Att kvällarna är mörka innebär dock inte att du behöver sitta där i mörkret. Ljussätt din altan, din fasad, din uppfart eller en helt byggnad – det blir både vackert och tryggt. Att karaktärisera en byggnad som ser ut på ett sätt på dagen, till något helt annat på kvällen är vi bra på.

Europaljus har genom åren ljussatt ett stort antal byggnader vilket har gett oss stor erfarenhet. Vi tar alltid hänsyn till:

förutsättningar
syfte
behov
budget

Det ger ett koncept där vi på ett smart och genomtänkt vis får ljuset att framträda på “rätt” sätt. På ett vis förändrar vi husets karaktär från dag till kväll.

Några av de större byggnader vi ljussatt är Atrium Ljungbergs fastigheter på Lindholmen, Balders fastigheter vid Kvilletorget och Soho-huset samt Platzers fastighet i Arendal/Torslanda. Det sista en 36 meter hög byggnad vid det gamla Volvo-museet.

Låt dig inspireras av våra bilder och tveka inte att höra av dig med dina frågor.

Tänk vad ljus kan göra!

Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.