EUROPALJUS

Augustis nyhetsbrev: Låt inte mörkret kännas mörkt.

Europaljus - Europaljus belysning - Rätt ljus på rätt plats
Europaljus - En stenträdgård nattetid upplyst av Europaljus-belysning, komplett med bord och stolar.
Europaljus - En svartvit bild med orden låt inte mörkret kännas mörkt

Hej!

Nu återstår inte många dagar av augusti. Sex dagar närmare bestämt. Det blir såväl mörkare som kallare för varje dag. Härligt! 

Jo. Jag tycker det är härligt. Valet av inställning är ditt. Väljer du att tänka “härligt mörkt och kallt” eller “fy för det mörka kalla”? Jag väljer som du förstår det första alternativet. I en positiv känsla kan du tänka sköna tankar och skapa härliga utemiljöer och vackra trädgårdar. Med vår hjälp behöver din höst inte blir särskilt mörk. 

Du gör också ett val huruvida du vill energibespara mer och bättre, eller inte alls. Vill du energibespara hjälper vi dig så klart. 

Jag är i grund och botten både glad, positiv och (oftast) lösningsorienterad. Min fasta övertygelse är att det jag inte kan, kan jag lära mig. Om inte tar jag hjälp av någon som kan. Att ha en positiv grundinställning till människor, till vad livet kan erbjuda och vad ljus kan göra med människor hjälper mig i min vardag, men också i mitt arbete. 

Precis som många andra har jag tidigare känt att oktober och november enbart kommer med mörker. Det var innan jag började arbeta med ljus, 2005. Min uppfattning kring mörker vs ljus ändrades radikalt när jag började ljussätta utemiljöer som träd, buskar, uppfarter, murar, berg, trappor, altandäck, pooler, fasader och mycket mer. Numer tycker jag att mörker är helt fantastiskt och känslan hos mig är magisk när jag tänker på alla fina projekt jag fått förmånen att gestalta genom åren. 

För att också du ska känna att mörkret kan vara härligt bjuder jag idag på ett antal bilder från tidigare projekt. Inget av dem hade varit i närheten så vackra utan rätt ljus på rätt plats. Magiskt. 

Vill du ha hjälp att lysa upp ditt mörker så vänd mejlet så tar vi det därifrån.

Euopaljus - En man med skägg står framför en vit bakgrund.
Europaljus - En gångväg som leder till en rad hus på natten
Europaljus - En byggnad lyste upp med Europaljus-ljus på natten.
Europaljus - En byggnad med blått ljus
Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.