Augustis nyhetsbrev : Psst … vi har något stort att berätta.

Vi är både stolta och glada över vårt nya samarbete med LightPro.  ‌ ‌ ‌

Hej!

Jo, det är helt sant, vi är så glada och stolta att vi inte kan bärga oss att dela vår stora nyhet med dig.

Förutom att vi är glada för att kvällarna är mörka är vi också väldigt glada att berätta att vi på ett helt nytt sätt kan hjälpa dig att lysa upp ditt mörker. Vi är nämligen numer stolta Sverigedistributörer till LightPro. För oss är det stort och för dig blir det mer än bra. Vi lovar.

LightPro erbjuder ett toppklassigt lågspänningsbelysningssystem för utomhusbelysning. Deras banbrytande system har långt fler fördelar än traditionell 12v trädgårdsbelysning. För dig som vill addera såväl skönhet som belysning i din utomhusmiljö är LightPro helt enkelt det perfekta valet. 

LightPros prisbelönta design är enkel att installera och de högkvalitativa komponenterna kan anpassas helt efter dina behov. Att du också får fem års garanti betyder med andra ord att du gör en totalt bekymmerslös investering.

Med sin säkra lågspänningsdesign och fullständiga tekniska backup är LightPros system det självklara valet för dig som söker en riktigt effektfull utomhusbelysning.

Är du nyfiken och vill läsa mer om LightPro? Fattar precis. 

Efterlysning

Som ny, stolt och enda Sverigedistributör av LightPro passar vi också på att göra en efterlysning och söker  återförsäljare och samarbetspartners inom segment som:

  • stengrossister
  • elektriker
  • markanläggare
  • butiker
  • trädgårdsdesigners
  • webbshops
  • med mera

Har du frågor, funderingar och/eller vill hänga med på tåget? Hör av dig med vändande mail eller slå mig en signal.

Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.