EUROPALJUS

Januaris nyhetsbrev: God fortsättning på det nya året!

Som prenumerant på Europaljus nyhets- och inspirationsmail landar ett härligt sådant i din inkorg sista fredagen varje månad. Och tänk att årets första månad snart är slut. 2023 är ett år vi väljer att fylla med massor av härligheter. Inte minst är det faktum att det är året då jag fyller femtio både roligt och härligt. Det är inte förrän i september, men ändå. Nyss var jag ju trettiotvå.

Då, när jag var just trettiotvå, stod jag i startgroparna för att bli egenföretagare med belysning i fokus. Att driva sin egen verksamhet är både roligt och oroligt, det är härligt och krävande, det är ris och det är ros. Puh … Kanske var det tur att jag då inte hade insikt i det utan trodde att “allt” bara skulle vara enkelt. 

Nåväl, arton år har passerat. År som gett mig en enormt stor erfarenhet och kunskap tillsammans med otroligt många roliga och lärorika händelser. Förhoppningsvis blir framtiden med Europaljus lika härlig. 

Julbelysningen – du har väl tagit bort den?

Du som hängt mig ett tag vet hur viktigt jag tycker det är med rätt ljus på rätt plats – oavsett tillfälle. Det gäller även julbelysningen. Kanske i synnerhet den. Lika mysigt det är att plocka fram all stämningsfull belysning lagom till första advent, lika härligt att är det plocka bort den när helgerna är över. Allra senast bör julbelysningen plockas bort tjugondag Knut, vilket i år inföll den trettonde januari. 

För mig infaller sig en viss sorts känsla när jag plockar ner julbelysningen. Känslan av “nytt år, nya möjligheter” blir för mig ytterst påtaglig. Så, en samvetsfråga: du har väl plockat ner julbelysningen?

“Det blir så mörkt och tråkigt då”

En fras jag ofta får höra i samband med att julbelysningen “ska” bort. Inget kunde vara mer fel. Att plocka ner en viss belysning betyder att du får möjlighet att ersätta den med annan belysning. Och det är ju precis det vi kan hjälpa dig med. Håll med om att det vore oerhört härligt att ha rätt ljus på rätt plats hela tiden? Hör av dig så hjälper vi dig med det. 

Ett ljus ersätter ett annat

Julslingan plockas ned och ersätts med … vad? Till exempel är det en god idé att belysa träden i din trädgård. Att effektbelysa ett, två eller fler träd i din trädgård skapar definitivt en både mysig och trygg känsla. Se bilderna nedan för inspiration. 

Vi har olika sorters armaturer för ändamålet. Oavsett du önskar 230V eller 12V finns det du söker, det vågar vi påstå. Botanisera bland trädgårdsarmaturer här. En transformator, en kabel och ett antal nya armaturer är allt som behövs, vi lovar.

Min trädgård ser inte ut som din – och vice versa

Att kopiera grannen är en dålig idé. Se över din utemiljö för att utröna vad just du har för möjligheter. Din entré – är den välkomnande? Din uppfart, altan och husets baksida – är där ljust, tryggt och vackert? Behöver du inspiration? Kika gärna på vårt instagram

Europaljus finns för dig oavsett du vill belysa trädgård, kontorsmiljö eller industri. Vi 

hjälper dig också med energibesparing till din effektljussättning. 

Vi finns för dig om det så är trädgård, kontorsmiljö eller industri. Vi hjälper dig att energibespara din effektljussättning.

Varmt välkommen att höra av dig!

Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.