Bontop Mölnlycke

År 2022 fick Europaljus möjligheten att bli helhetsleverantör av belysning till ett 55+ boende i Bontop Mölnlycke. Resultatet blev magiskt, inte minst kvällstid.

Bontop Mölnlycke

År 2022 fick Europaljus möjligheten att bli helhetsleverantör av belysning till ett 55+ boende iMölnlycke. Resultatet blev magiskt, inte minst kvällstid.

OM PROJEKTET

Mölnlycke har Bo Aktivt byggt ett av Sveriges första BonTop. Ett unikt boende i form av en urban oas med moderna och exklusiva hem där miljö, hållbarhet och aktivitet är i fokus.

87 moderna lägenheter med tillgång till gym, pool, bastu och en fantastisk trädgård som erbjuder sommar året om. En rofylld oas som erbjuder gemenskap på dina villkor. Ett unikt centrumboende med allt inom räckhåll; vårdcentral, optiker, apotek, systembolag, banker, mataffärer, blomsterhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, frisörer, restauranger, caféer och torghandel direkt utanför dörren. Endast 10 minuter från Göteborg.

Bontop Mölnlycke

BILDER FRÅN PROJEKTET

Möt några av

våra kunder

Ljus-projektering Michelin
Projektering
Projektering Tenson
Projektering ICA
Vad säger

våra kunder

Nordstan

Nordstan väljer att samarbeta med Europaljus AB för att de ger ärliga och snabba svar! De har ett mycket trevligt bemötande samt ser till att leveranstiderna hålls och självklart, prisnivån är rätt!

Christer Jagedal
Teknisk Chef, Nordstan Samfällighet

Elinzity

Europaljus har grym service med bra känsla för hur slutmålet blir vad gäller ljussättning. De ger oss snabba offerter som ofta ligger rätt i pris och självklart tar sig tid för kunden.
Jimmy LjungbeckElektriker, Elinzity Göteborg

platzer

”Europaljus är ett engagerat och professionellt företag med stort hjärta. De är gärna med från tidigt idéstadie till finjusteringarna på slutet.
Utmaningar ses som möjligheter och de levererar alltid en grym slutprodukt”

Per Lindström
Projektledare

BALDER

Europaljus är behjälpliga i alla lägen. Exceptionell service och hög kvalitet på levererade produkter. Europaljus hjälper oss att hitta rätt belysning till rätt plats!

Isak Holmberg
Förvaltare

Kontakta oss

EUROPALJUS