Septembers Nyhetsbrev : Visualisera genom testbelysning.

Hej!

Jag har fyllt femtio år och oj vad roligt det var. Dagen D firades tillsammans med goda vänner i solsken och värme i Gdansk. Underbart. Lyllos mig.

Som tur är tycker jag mycket om vardagen också. Ikväll susar jag till Borås och “test-ljussätter” en fasad i olika färger i RGBV. Vad vi testar? Bland annat om avståndet är rätt för ljuset att “fästa” på den aktuella plåtfasaden, samt om armaturen är tillräckligt stark för att ljuset ska “räcka” ända fram.

Att lyckas med en belysningskväll är oerhört tillfredsställande. Likväl som jag ibland får vänta några år på att beställningen läggs kan jag få en beställning på plats. Helt enkelt för att behovet hos kunden uppstår där och då, genom den visualisering en belysningskväll faktiskt ger. Det kan vara svårt att föreställa sig hur magisk en plats kan bli med hjälp av rätt ljus. Då visar jag mer än gärna.

För att illustrera för dig här och nu bjuder jag på bilder från olika projekt vi testljussatt. Ovan (och nedan) ser du Platzers fastighet i Arendal. Nedan ser du också det anrika Stationshuset i Stenungsund som får en helt annan karaktär med rätt belysning samt Atrium Ljungbergs fastighet Ericson på Lindholmen i Göteborg. Olika projekt med det fina resultatet som gemensam nämnare. Tänk vad ljus kan göra.

Mörkare tider

Idag är det sista fredagen i september månad och det blir mörkare för varje dag som går. Kika gärna in hos LightPro för att se vad enkel 12voltsbelysning kan göra i just din utemiljö. Att skjuta några spots på ett träd, ett berg eller på din uppfart gör allt så mycket vackrare. Om du själv inte har idéer om hur du kan göra så hjälper vi dig.

Påminnelse

En vänlig reminder till dig om att lysrör inte längre går att köpa. Prova istället våra LED lysrör som dels ger dig en halvering av din energiförbrukning, men också ett väldigt mycket bättre ljus än du haft tidigare.

Vill du inte ha kvar dina lysrörsarmaturer alls hittar vi naturligtvis ny industriarmatur som passar dig. Kika gärna på vår hemsida så löser vi det tillsammans.

Kom ihåg att rätt ljus är magiskt!

Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.