EUROPALJUS

Julis nyhetsbrev: Äntligen går vi mot mörkare tider …

Gissar att du inte tänker likadant – vem älskar inte sol, värme och långa ljusa kvällar?

Tiden går dock fort och snart är kvällarna mörka igen och anledningen till att vi älskar det är för att vi då får möjlighet att lysa upp din tillvaro. Det är därför vi finns och det är vad vi gör bäst. Europaljus lyser upp din utemiljö, din trädgård, fasad, träd, mur, uppfart etcetera – helt enkelt för att vi vill och kan.

Semester?

Sommar och semester till trots ligger vi inte på latsidan. Många av våra kunder investerar i ljus redan innan mörkret gjort sitt intåg. Vi har nyligen hjälpt Balder att belysa Soho-huset i Göteborg samt deras fastighet på Hisingsgatan. Belysningen? 3000K mot gatan och 4000K på den kalla fasaden uppåt. Att det blev mer än bra råder ingen tvekan om.

Vi har också hjälpt Skandiafastigheter att i Kållered ljussätta hela köpcentrat. Här valde vi att fokusera på mer ljus för trygghetens skull, men har också skapat trevligare belysning genom att ersätta samtliga skyltarmaturer med ledstrip vilket gör att skyltningen når en helt annan dimension.

Och vad gör vi just nu?

Bland annat hjälper vi för tillfället Platzer i Arendal att effektbelysa ett trettiosex meter högt hus alldeles intill Volvomuséet. Följ oss på sociala medier så lovar vi häftiga bilder när projektet är klart.

Du förstår säkert att ingen ljussättning är olöslig för oss – tvärtom, ljus är vår profession. Oavsett du har en fastighet, en utemiljö, ett kontor eller en restaurang du vill ljussätta så tveka inte att höra av dig. Vi hjälper dig med rätt ljus på rätt plats såväl utomhus som inomhus.

Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.