RÄTT LJUS PÅ RÄTT PLATS

Europa
ljus
ab

Vi är ett oberoende belysningsföretag, som hjälper företag, privatpersoner och föreskrivande med en totallösning av ljusbehovet. Vi hjälper också till med att minska dina driftkostnader samt placerar armaturen i rätt miljö.

 

SPARA PENGAR MED RÄTT LYSRÖR

Vi tar fram det bästa alternativet för den bästa besparingen. Det blir både ekonomiskt, miljövänligt och enkelt att byta rör vare sig det är industri, lager, idrottsanläggningar, bostadsrättsföreningar, fastigheter eller centrumanläggningar. För mer info samt att se vår exempelkalkyl tryck mer info-knappen nedan.

VÅRA TJÄNSTER

Vi tillgodoser alltid rätt produkt till varje enskilt projekt, till rätt pris och rätt design. Har ni själv önskemål om val av armatur så löser vi detta med.
k

Konsultation

Vi är er “högra hand” gällande hitta rätt armatur och tillverkare. Du har behovet, vi har kunskap, erfarenhet och kontakterna så just ditt projekt går hand i hand med ditt val.

Energi Besparing

Har ni belysningen tänt långa perioder på lagret eller butiken? Vi hjälper er att sänka driftkostnaderna avsevärt med rätt armatur på rätt plats.
U

Inspiration

Behöver du hjälp att bli inspirerad så har vi ett team som hjälper dig ta fram rätt ljussättning. Inomhus, utomhus, industri eller på kontor, vi har lösningen för er.

PRODUKTER

Nedan kan du finna ett urval av de podukter som vi kan erbjuda.

tryck play!

Nedan finner du en blandning av olika videos, bland annat Jens Andreassons ljusdesign hos en samfällighet i Stenungsund.

Inspireras av att montera in ett SKY tak eller i ett fönsterlöst valfritt rum i ditt hem eller kontor!

UNIK DESIGN
MED LJUS I FOKUS

SKY taket lyfter hela inomhus miljön ett steg till. Tänk dig ett tak fönster där man ser himlen fast du är på bottenvåningen eller i ett fönsterlöst rum där man helt sonika ser beachen, skogen eller varför inte ditt egna val av utsikt.

FÖRE & EFTER
LJUSINSTALLATION

Ljus kan göra en stor skillnad och såhär kan det se ut före och efter en ljusinstallation.

VÅRA REFERENSER

Vi älskar att höra ifrån våra kunder och veta vad dem tycker om att jobba med oss. Nedan kan ni läsa vad några av våra kunder hade att säga om vårt arbete.
Nordstan väljer att samarbeta med Europaljus AB för att de ger ärliga och snabba svar! De har ett mycket trevligt bemötande samt ser till att leveranstiderna hålls och självklart, prisnivån är rätt!
Christer Jagedal

Teknisk Chef, Nordstan Samfällighet

Vi på BOOST är fantastiskt nöjda med din känsla för ljussättning Jens!
Jörgen Bengtsson / Richard Christensson

Ägare, Boost Restaurang Stenungsund Arena

Europaljus har grym service med bra känsla för hur slutmålet blir vad gäller ljussättning. De ger oss snabba offerter som ofta ligger rätt i pris och självklart tar sig tid för kunden. 

Jimmy Ljungbeck

Elektriker, Elinzity Göteborg

Tack Jens för dina ovärderliga expertråd att planera rätt ljussättning av vår villa och trädgård. På kvällen förvandlas vårt hus och vår trädgård till något magiskt vackert som väcker uppmärksamhet i området. Nu känns det lyxigt och inbjudande att komma hem på kvällen, samtidigt som det inger en känsla av trygghet när såväl fasaden, altanen och gångarna är upplysta. Tänk att ljus kunde sprida sådan glädje och harmoni!

Tacksamma och stolta villaägarna Löfvenstråle i Lindome

Linda Löfvenstråle

Privatperson

ta kontakt med oss
SÄG HEJ!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig så att vi kan på bästa sätt kunna hjälpa och ge den bästa tänkbara lösningen för just dig.

Vi som jobbar här

 

Jens Andreasson

jens@europaljus.se

+46 733 – 11 96 16

Fredrik Wideman

fredrik@europaljus.se

+46 702-35 93 75

Europaljus
Ett säkert val för dig som företag eller privatperson.
KONTAKT INFO

Showroom:
Amerikahuset i Makajo’s Lokaler
Barlastgatan 2, 414 63 Göteborg

Lageradress:
Olof Wiks väg 9A, 444 65 Jörlanda 

Fakturaadress:
info@europaljus.se

Telefon:
+46 733 – 11 96 16

Email:
info@europaljus.se

FÖLJ OSS