Europaljus ett belysningsföretag i Göteborg

Välkomna till Europaljus –Vi är ett belysningsföretag i Göteborg som arbetar med väl utvalda tillverkare. Vi hjälper våra kunder med en totallösning av ljusbehovet. Vi hjälper också till med att minska dina driftkostnader.

Som experter inom belysning arbetar vi hårt för att du alltid ska få rätt belysning för dina projekt. Med vår omfattande erfarenhet och expertis kan du vara säker på att du alltid får de bästa lösningarna och produkterna med hänsyn till funktion, design och budget. 

Det är vad vi kallar rätt ljus på rätt plats helt enkelt “.

Med rätt ljus på rätt plats skapas magi

Populäraste produkterna just nu

Här hittar du fler av våra produkter

Varför kunder använder Europaljus

Beställa produkter

Vet du redan vilka produkter du ska beställa? Som registrerad kund hos  Europaljus kan du enkelt själv gå in beställa dina produkter. När du handlar hos oss behöver du inte oroa dig för kvaliteten. Vi arbetar endast med de bästa tillverkarna på marknaden och erbjuder en kvalitetsgaranti på alla våra produkter. Med vår belysning får du högkvalitativt ljus som varar länge. Du kan i lugn och ro gå igenom vårt sortiment av högkvalitativ belysning!

Projektering

Om du känner dig osäker på vilken belysning som passar bäst för dina behov eller vill ha hjälp att utforska olika möjligheter, så kan Europaljus hjälpa dig att skapa ett projekt för ditt ljus. Vi har lång erfarenhet av att planera och genomföra belysningsprojekt, oavsett om det gäller belysning inomhus eller utomhus. Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att skapa den perfekta belysningslösningen som uppfyller dina önskemål och behov.

Energibesparing

Med de senaste ökningarna av elpriser kan din belysning vara en dyr affär. Men Europaljus är här för att hjälpa dig att optimera din belysning för att minska energikostnaderna. Vi hjälper dig att välja den mest effektiva lösningen för din unika miljö och dina specifika behov, så att du kan få bästa möjliga energibesparingar. Låt oss hjälpa dig att minska kostnaderna och skapa en bättre och mer miljövänlig belysning. Kontakta oss idag för mer information

Europaljus
Testa våra kostnadskalkyl för ljusrör

SPARA PENGAR MED RÄTT LYSRÖR

Vi på Europaljus hjälper dig att hitta det mest kostnadseffektiva och miljövänliga alternativet när det gäller att byta ut dina belysningsrör, oavsett om det gäller industri, lager, idrottsanläggningar, bostadsrättsföreningar, fastigheter eller centrumanläggningar. Vi tar fram en skräddarsydd lösning som passar dina specifika behov och ger dig den bästa besparingen på energikostnader. Att byta ut dina belysningsrör kan vara enkelt och vi kan hjälpa dig hela vägen från planering till installation. Klicka på vår “mer info”-knapp för att se en exempelkalkyl och lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att spara pengar och samtidigt minska din miljöpåverkan.

LJUSDESIGN SOM SKAPAR MAGISKA UPPLEVLESER

Låt oss tillsammans skapa magiska upplevelser med hjälp av ljus!
Kontakta oss idag för att få hjälp med att skapa en unik och minnesvärd atmosfär på ditt företag, hem  eller utomhusmiljö.
Vi har erfarenheten och kreativiteten som behövs för att göra din vision till verklighet.
Låt oss sätta i gång och skapa magi tillsammans!

0 +
Genomförda projekt
0 +
Nöjda Kunder
0 +
Produkter i Webshop
0 +
År i Branschen

Läs Europaljus nyhetsbrev

Sverigegrossist för Lightpro
Vi är oerhört stolta över att vara Sverigedistributörer till LightPro och med det kunna erbjuda deras förstklassiga lågspänningssystem för utomhusbelysning.Systemet är banbrytande med flera fördelar jämfört med traditionell 12v trädgårdsbelysning. Det är med andra ord det perfekta valet för dig som vill addera såväl skönhet som belysning till din utomhusmiljö.LightPro:s design är prisbelönt och enkel att installera. Sex års garanti gör din investering både trygg och bekymmerslös. De högkvalitativa komponenterna är samtliga utbytbara vilket gör att du enkelt kan anpassa din installation efter just dina behov. LightPro är med sin säkra lågspänningsdesign och fullständiga tekniska backup det självklara valet för dig som söker det bästa för din utomhusmiljö. 
Spela videoklipp
Europaljus
Om oss på

EUROPALJUS

Rätt ljus på rätt plats helt enkelt

Europaljus är ett belysningsföretag i Göteborg som arbetar med väl valda tillverkare.

Med mer än trettiofem års erfarenhet inom belysningsbranschen och ett tydligt fokus på design, långsiktighet och hållbarhet vågar vi påstå att vi löser det du vill ha. Rätt ljus på rätt plats helt enkelt.

Våra kunder väljer Europaljus på grund av vår gedigna kompetens och för att vi är lösningsorienterade, flexibla, snabba och har en otroligt hög servicenivå. Vi tillåter oss att vara stolta över det.

TRYCK PLAY!

Nedan finner du en blandning av olika videos, bland annat ljusdesign som Europaljus har gjort för en samfällighet i Stenungsund.

Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Europaljus
Varför Välja Oss

Europaljus ett belysningsföretag i Göteborg med bred erfarenhet och expertis, kända för att erbjuda skräddarsydda lösningar, högkvalitativa produkter och personlig service

Europaljus ett belysningsföretag i Göteborg med bred erfarenhet och expertis och personlig service

Bred erfarenhet och expertis

Vi på Europaljus är ett belysningsföretag i Göteborg som har en gedigen erfarenhet inom belysningsindustrin och är välkända för vår expertis inom området. Vi har arbetat med olika typer av kunder och projekt, vilket gör oss väl lämpade att hantera olika kunder och belysningsbehov.

Skräddarsydda lösningar

Europaljus är kända för att erbjuda skräddarsydda belysningslösningar som är anpassade efter kundernas unika behov och önskemål. Vi kan hjälpa till med allt från design och installation 

Kvalitetsprodukter

Europaljus jobbar med ledande tillverkare inom belysningsbranschen för att erbjuda högkvalitativa produkter som är energieffektiva och miljövänliga. 

Personlig service
Europaljus är stolta över sin personliga service och engagemang för kunderna. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå kundernas behov och önskemål och strävar efter att leverera en högkvalitativ och tillfredsställande upplevelse.
KONTAKTA OSS
Vad säger kunder på

Google om Europaljus

Nicklas Hägg
Nicklas Hägg
Läs mer
Stort tack för hjälpen att lysa upp mina HTH butiker i Göteborg. Proffsigt och hög service!
Oscar Amlöv
Oscar Amlöv
Läs mer
Tack Jens, för hjälpen med att belysa vårt projekt i Kortedala!
Jonas Rutgerson
Jonas Rutgerson
Läs mer
Superproffsigt bemötande och högsta kvalitet på produkter och installation! Stort tack......
Esbjörn Börjeson
Esbjörn Börjeson
Läs mer
Ett lysande företag! De har en verkligen en stor kärlek till ljus och ljusets förmåga att försköna interiörer och exteriörer. De berättade också om stora besparingar som går att göra, när man byter ut äldre lysrör mot nya.
Andreas Hanusek
Andreas Hanusek
Läs mer
Jens var hemma hos oss och hjälpte till att ljussätta trädgård, huset och altaner. Mycket proffsigt och ett fantastiskt resultat som verkligen höjer känslan på huset. Kan varmt rekommendera Jens och Europaljus till er som behöver hjälp med att ljussätta huset och trädgården.
Per-Anders Ek
Per-Anders Ek
Läs mer
Vilken förändring det blev i vår utemiljö. Magisk belysning på vårt hus samt altan och omgivande natur. Kvalitet rakt igenom, ångrar det inte en sekund!

Upplev magin med rätt belysning

Fånga atmosfären och skapa en unik stämning med hjälp av Europaljus och våra belysningslösningar. 

Vi är ett belysningsföretag i Göteborg och med  Europaljus breda erfarenhet, skräddarsydda lösningar och högkvalitativa produkter kan du uppleva magin av rätt belysning. 

Låt Europaljus hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären för dina projekt, oavsett om det är för ditt hem eller ditt företag. 

Se några av våra senaste projekt

Möt några av

våra kunder

Ljus-projektering Michelin
Projektering
Projektering Tenson
Projektering ICA
Vad säger

våra kunder

Nordstan

Nordstan väljer att samarbeta med Europaljus AB för att de ger ärliga och snabba svar! De har ett mycket trevligt bemötande samt ser till att leveranstiderna hålls och självklart, prisnivån är rätt!

Christer Jagedal
Teknisk Chef, Nordstan Samfällighet

Elinzity

Europaljus har grym service med bra känsla för hur slutmålet blir vad gäller ljussättning. De ger oss snabba offerter som ofta ligger rätt i pris och självklart tar sig tid för kunden.
Jimmy LjungbeckElektriker, Elinzity Göteborg

platzer

”Europaljus är ett engagerat och professionellt företag med stort hjärta. De är gärna med från tidigt idéstadie till finjusteringarna på slutet.
Utmaningar ses som möjligheter och de levererar alltid en grym slutprodukt”

Per Lindström
Projektledare

BALDER

Europaljus är behjälpliga i alla lägen. Exceptionell service och hög kvalitet på levererade produkter. Europaljus hjälper oss att hitta rätt belysning till rätt plats!

Isak Holmberg
Förvaltare