Att läsa kräver koncentration och inte sällan blir man trött av det. För den som har synfel krävs mer ljus för att lättare kunna läsa. Det är ett av skälen till att vi arbetar med och rekommenderar den nya produkten LUCTRA.

LUCTRA® är det första LED-lampsystemet för arbetsplatser. Dock passar det även bra som arbetsbelysning eller som läslampa i hemmet. Med LUCTRA armaturen kan du själv ställa in dina personliga ljusbehov. Det finns personliga styrmöjligheter som ändrar Kalvin från 2700K till 6500K efter varje enskilt behov.

LUCTRA armaturer tillämpar den biologiska effekten av ljus och gör denna kunskap tillgänglig för alla. Alla människor har sin personliga biorytm. Ju närmare vår dagliga rutin följer denna rytm, desto bättre mår vi och ju bättre presterar vi. Dagsljus ger signaler till hjärnan som synkroniserar vår inre rytm med det naturliga dagsförloppet. www.luctra.se

Kontakta Europaljus AB om du behöver bilder eller vill ha hjälp av en ljusdesigner. Prova dig fram och ha kul när du belyser, stressa inte. Det tar tid att hitta rätt.