EUROPALJUS

Sverigegrossist för Lightpro

Europaljus är Sverigegrossist för Lightpro

Sverigegrossist för Lightpro
Europaljus - Light pro professionell utomhusbelysning

Vi är oerhört stolta över att vara Sverigedistributörer till LightPro och med det kunna erbjuda deras förstklassiga lågspänningssystem för utomhusbelysning.

Systemet är banbrytande med flera fördelar jämfört med traditionell 12v trädgårdsbelysning. Det är med andra ord det perfekta valet för dig som vill addera såväl skönhet som belysning till din utomhusmiljö.

LightPro:s design är prisbelönt och enkel att installera. Sex års garanti gör din investering både trygg och bekymmerslös. De högkvalitativa komponenterna är samtliga utbytbara vilket gör att du enkelt kan anpassa din installation efter just dina behov. 

LightPro:s system står ut från den traditionella 12v trädgårdsbelysningen med flera unika och fördelaktiga egenskaper. Om du är ute efter att försköna din utomhusmiljö med toppmodern belysning, är LightPro det perfekta valet. Detta system erbjuder en kombination av stil och funktion som kommer att förvandla din trädgård, uteplats eller annan utomhusyta till en inbjudande och vacker plats.

LightPro är med sin säkra lågspänningsdesign och fullständiga tekniska backup det självklara valet för dig som söker det bästa för din utomhusmiljö. 

Läs mer om LightPro här

Europaljus - LIghtpro Professionell utomhusbelysning från Europaljus.
Spela videoklipp

Populäraste Lightpro produktera just nu