EUROPALJUS

Belysning är en konstform

Välkomna till oss på Europaljus!

Vi är inte bara en belysningsgrossist utan även din partner för att täcka alla dina ljusbehov med noggrant utvalda tillverkare. Tillsammans minskar vi dina driftkostnader och skapar en inspirerande framtid.

Belysning

Populära kategorier

LED Strips
Takarmaturer
Downlight
Skensystem & spotlights
Trädgårdsbelysning 230V
Trädgårdsbelysning 12V
Pollare
Jonisering
Industri
Möt några av

våra kunder

Europaljus - ICA Stenungsund
Europaljus - Mölnlycke - ett bättre sätt med Michelin-teknik.
Europaljus - Tenson, ett livsstilsvarumärke med rötter som går tillbaka till 1951.
Europaljus - Logotypen för Steinungsunds kommun har inslag inspirerade av Bontop Mölnlycke.
Europaljus - Steinungsbaden yacht club logotyp med inslag av Bontop och Mölnlycke.
Europaljus - Nordstan-logotypen visas på en elegant svart bakgrund.
Europaljus - Logotypen för Bygg Gotta visar upp en modern design inspirerad av Mölnlyckes innovativa arkitektur.
Europaljus - Bontop-logotypen på vit bakgrund.
Europaljus - En logotyp för Platzer Fastigheter i Mölnlycke.
Europaljus - Europaljus logotyp på grön bakgrund är slående.

LJUSDESIGN SOM SKAPAR MAGISKA UPPLEVLESER

Låt oss tillsammans skapa magiska upplevelser med hjälp av ljus!
Kontakta oss idag för att få hjälp med att skapa en unik och minnesvärd atmosfär på ditt företag, hem  eller utomhusmiljö.
Vi har erfarenheten och kreativiteten som behövs för att göra din vision till verklighet.
Låt oss sätta i gång och skapa magi tillsammans!

Varför välja oss?

Beställa produkter

Vet du redan vilka produkter du ska beställa? Som registrerad kund hos  Europaljus kan du enkelt själv gå in beställa dina produkter. När du handlar hos oss behöver du inte oroa dig för kvaliteten. Vi arbetar endast med de bästa tillverkarna på marknaden och erbjuder en kvalitetsgaranti på alla våra produkter. Med vår belysning får du högkvalitativt ljus som varar länge. Du kan i lugn och ro gå igenom vårt sortiment av högkvalitativ belysning!

Projektering

Om du känner dig osäker på vilken belysning som passar bäst för dina behov eller vill ha hjälp att utforska olika möjligheter, så kan Europaljus hjälpa dig att skapa ett projekt för ditt ljus. Vi har lång erfarenhet av att planera och genomföra belysningsprojekt, oavsett om det gäller belysning inomhus eller utomhus. Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att skapa den perfekta belysningslösningen som uppfyller dina önskemål och behov.

Energibesparing

Med de senaste ökningarna av elpriser kan din belysning vara en dyr affär. Men Europaljus är här för att hjälpa dig att optimera din belysning för att minska energikostnaderna. Vi hjälper dig att välja den mest effektiva lösningen för din unika miljö och dina specifika behov, så att du kan få bästa möjliga energibesparingar. Låt oss hjälpa dig att minska kostnaderna och skapa en bättre och mer miljövänlig belysning. Kontakta oss idag för mer information

Europaljus - Light pro professionell utomhusbelysning
Vi är oerhört stolta över att vara Sverigedistributörer till LightPro och med det kunna erbjuda deras förstklassiga lågspänningssystem för utomhusbelysning.Systemet är banbrytande med flera fördelar jämfört med traditionell 12v trädgårdsbelysning. Det är med andra ord det perfekta valet för dig som vill addera såväl skönhet som belysning till din utomhusmiljö.LightPro:s design är prisbelönt och enkel att installera. Sex års garanti gör din investering både trygg och bekymmerslös. De högkvalitativa komponenterna är samtliga utbytbara vilket gör att du enkelt kan anpassa din installation efter just dina behov. LightPro är med sin säkra lågspänningsdesign och fullständiga tekniska backup det självklara valet för dig som söker det bästa för din utomhusmiljö. 
Europaljus - LIghtpro Professionell utomhusbelysning från Europaljus.
Spela videoklipp
Europaljus - Ett vitt led-rör på vit bakgrund
Testa våra kostnadskalkyl för ljusrör

SPARA PENGAR MED RÄTT LYSRÖR

Vi på Europaljus hjälper dig att hitta det mest kostnadseffektiva och miljövänliga alternativet när det gäller att byta ut dina belysningsrör, oavsett om det gäller industri, lager, idrottsanläggningar, bostadsrättsföreningar, fastigheter eller centrumanläggningar. Vi tar fram en skräddarsydd lösning som passar dina specifika behov och ger dig den bästa besparingen på energikostnader. Att byta ut dina belysningsrör kan vara enkelt och vi kan hjälpa dig hela vägen från planering till installation. Klicka på vår “mer info”-knapp för att se en exempelkalkyl och lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att spara pengar och samtidigt minska din miljöpåverkan.

Referensprojekt

Nedan finner du en blandning av olika referensprojekt som Europaljus har gjenomfört

Europaljus - En flygbild av ett hus på natten i Göteborg upplyst av professionella belysningstjänster.
Spela videoklipp
Europaljus - Europaljussolen skiner genom fönstren.
Spela videoklipp
Europaljus - En kontorsbyggnad upplyst av Europaljus på natten.
Spela videoklipp
Läs vårt

nyhetsbrev

Vad säger

våra kunder

Skicka ett meddelande

Kontakta oss