EUROPALJUS

Mars nyhetsbrev :Skjut ut ditt budskap. Helt enkelt.

Nej, jag ska inte lura dig. Men de facto är det april imorgon. Årets tre första månader har passerat och nu doftar det vår utomhus. Underbart om du frågar mig.

Att det är viktigt att synas som företagare känner du redan till. Det är sen gammalt. Men hur syns du? Vi som arbetar med ljus har ett tränat öga och ser inte sällan “saker” du kanske inte uppfattar som vare sig viktigt eller intressant.

Det är därför extra roligt att presentera GOBO-armaturen för dig. Med GOBO skjuter du ut ditt budskap precis så som du vill. På en vägg eller fasad, på en trottoar, en väg eller kanske inomhus för att visa dina besökare vägen.

Vad vill du projicera?
Tja, hur långt är ett snöre? Med GOBO är det bara din fantasi som sätter gränser. Projicera din logga, ett mönster, symboler eller något annat. Och inget är hugget i sten, du kan enkelt byta ut budskapet du projicerar på egen hand.

Fördelar med GOBO
Visst kan du få fram ditt budskap genom att till exempel köpa en ljusskylt. Till det kommer installation och lite till – att det blir kostsamt är ingen hemlighet. Med GOBO får du fram ditt budskap till ett förmånligare pris, dessutom är det ett både tydligt och roligt sätt att exponera ditt företag på.

Nackdelar då?
Vi ska vara ärliga och berätta att budskapet du projicerar genom GOBO gör sig bäst under dygnets mörka timmar. På dagen blir effekten ringa. Nackdel eller inte, det avgör du.

Hur funkar det?
GOBO är enkelt. Det är en av anledningarna till att vi gärna promotar produkten. För att projicera ditt budskap kopplar du upp din spot mot ström via en lyktstolpe eller en dosa
– upp till tjugo meter från väggen/fasaden, vägen eller var du vill projicera. Klart.

Känner du dig nyfiken och vill veta mer? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Och du, luras du imorgon så luras snällt …

Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.