EUROPALJUS

Oktobers nyhetsbrev: Nu är det jul igen …

Innan vi pratar vidare om julen vill vi tacka för enorm respons på vårt mail om energibesparing. Ni var många som hörde av er och vi på Europaljus är glada att vi kan hjälpa dig att spara pengar.

Det har blivit mörkare på kvällarna – det har du säkert noterat. Och det kommer bli ännu mörkare under en tid till. För både din trivsel och din säkerhet tycker vi att du ska se över din utemiljö. Är den tillräckligt upplyst och, framförallt, är den rätt upplyst? Vill du hjälper vi dig att se över din utemiljö så att den blir både mysig, funktionell och trygg. 

Med julen kommer ljuset

Nu över till julen och surprise – även i år inträffar julen den 24 december. Och tiden till dagen D tenderar alltid att gå i rasande tempo. Första advent har vi redan den 27 november. Det är väldigt snart. 

Julen, och tiden inför, är en underbar period. Julstämning får du enklast, om du frågar oss, med hjälp av vackra adventsljustakar, stjärnor, julgransljus och annan julbelysning. Europaljus hjälper dig mer än gärna med kvalitativ, hållbar och snygg julbelysning. För inspiration kika gärna på Star trading – vi hjälper dig att beställa det du önskar. Att du hittar belysning du “villhöver” vågar vi lova. 

Deadline Tjugondag Knut

All julbelysning “får” lysa upp din tillvaro från och med första advent till och med Tjugondag Knut. MEN – sedan måste julen städas bort. Precis all julbelysning du har behöver du ta bort senast Tjugondag Knut, det är se´n gammalt. Kanske tillhör du dem som egentligen inte vill plocka ner julljusen – det blir ju så mörkt då – och vi har full förståelse. Och det är precis för dig vi finns. Euoropaljus hjälper dig att få det bästa ljuset för årets alla årstider. Oavsett du är en privatperson, bostadsrättsförening, annan förening eller ett företag effektbelyser vi din miljö på bästa sätt. Vi placerar helt enkelt rätt ljus på rätt plats för alla dina miljöer, inomhus som utomhus.

Kika gärna på in på vårt instagram för inspiration. Vi sysslar med allt från den enkla ljuskällan E27 till att effektbelysa pampiga byggnader och stora köpcentrum. Bland annat visar vi våra tre senast projekt: effektbelysning för Platzer av en stor byggnad i Arendal i Göteborg, total ljussättning av 55+ boendet Bo Aktivt i Mölnlycke samt en snygg variant av energibesparing hos Nödinge äldreomsorg. 

Vi älskar ljus, men bara om det är på rätt plats!

Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.