EUROPALJUS

Decembers nyhetsbrev: God jul & gott nytt år!

Vi skriver december. Första, andra, tredje och fjärde advent har passerat. Om två dagar är det julafton och snart är året till ända. 2022 är ett år jag sent ska glömma och jag vill tacka för ett fantastiskt samarbete med dig som kund, leverantör eller annan kontakt till oss på Europaljus.

Året har bjudit på mycket roligt och vi har så mycket att vara stolta över. Till exempel kan nämnas att Europaljus fick en helt ny agentur – Lighpro. Extra roligt med det är att Europaljus genom Lightpros produkter nu kan erbjuda dimbar armatur genom deras 12-voltssystem. Och det snudd på oavsett armatur. Wow.

Jag har arbetat med ljussättning sedan 2005 och har ofta av trädgårdsdesigners, markentreprenörer och återförsäljare fått frågan:

 Jens, kan man dimra dessa armaturer? 

Nästan lika ofta har jag behövt svara Nej, tyvärr på frågan. Men nu så. Såväl spotlights (nedgrävda eller på spjut), pollare och väggarmaturer finns genom Lightpros 12-volssystem dimbara. Och det blir så bra. 

Kika till exempel på Castor 4. Den kan dimras direkt på produkt, vilket passar perfekt för dig som inte vet hur mycket ljus som egentligen behövs. Ännu bättre blir det när jag kan berätta att Lightpro även är kompatibel med flera andra 12-voltssystem.

Är du nyfiken så kika på Lightpro. Den svenska sidan är ännu inte uppdaterad men vi jobbar för fullt med att få upp sidan.

Webbshop

En annan nyhet vi mallar oss över är belysa.se – vår webbshop som nu är “up & running”. Med fokus på din hemmamiljö erbjuder vi snygga designade bordslampor, pendlar, golvlampor med mera. Kikar du in är vi glada om du ger oss feedback. 

Motiv för inspiration

Under året har vi också haft förmånen att byta ut gamla och faktiskt tråkiga armaturer i fönsterlösa rum, källarlokaler med mera och ersatt dem med himmelstak och “fönster” med drömutsikt i form av egna motiv. En bidragande faktor till såväl harmoni och inspiration. Nedan ser du ett fantastiskt loungerum som genomgått en stor förvandling. 

2023 – here we come

Vi ser verkligen fram emot 2023 som redan nu ser erbjuder oss många möjligheter. Som vi redan nämnt tror vi mycket på Lightpros trädgårdsbelysning. Vi har också väldigt många förfrågningar gällande hjälp med energibesparing och bättre ljusutbyte av takarmaturer i produktioner, lager, industrier, kulvertar, parkeringshus med mera vilket känns fantastiskt roligt.

Innan vi hugger in på allt roligt stänger vi under mellandagarna för att vara lediga och hämta energi. Har ni en fråga är vi dock aldrig längre bort än ett samtal. 

Vi ses i januari.

Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.