EUROPALJUS

Novembers nyhetsbrev: Hej i vinterljuset!

Europaljus - Europaljus belysning - Rätt ljus på rätt plats
Europaljus - En hall med växter och träd i bakgrunden, upplyst av lampor från Europaljus-belysning.
Europaljus - Hej i vinterljuset

Jo, för inte behöver vinterårstiden vara mörk. Allt handlar om ljus och hur du väljer att lysa upp din tillvaro. Vi hjälper dig mer än gärna.

Låt oss visa dig några av de belysningsprojekt vi nyligen haft ett lysande samarbete med och som vi är alldeles extra stolta över.

BON Top i Mölnlycke är ett 55+boende med 87 lägenheter som vi har projekterat sedan 2016. Samtliga lägenheter under glastak med en uppvärmd och inglasad trädgård, pooler, gym, boulebana och andra magiska gemensamhetsytor.

Europaljus - En innergård med bord och stolar och elegant belysning.
Europaljus - En hall i en byggnad med en häftiga lamoir hängande i taket.

Ett annat projekt vi är extra stolta över är Platzers fastighet, ARH, intill Volvomuseet i Arendal i Göteborg. Det är en trettiosex meter hög fastighet som Europaljus effektbelyst. Den ståtliga höjden gör att fastigheten hamnar i blickfånget för de båtar som anländer Göteborgs hamn och du kan säkert föreställa dig den pampiga känslan när vi säger att vi ljusaste fastigheten i olika färger. Färgerna ändras lätt efter behov: pride, rosa bandet, jul eller varför inte gult och blått om landslaget spelar. Möjligheterna är oändliga och bara fantasin sätter gränser.

Europaljus - En stor byggnad lyser grönt på natten.

Som du ser älskar vi lysande samarbeten – och vi är bra på sådana. Behöver du vår hjälp med att lysa upp din tillvaro inom- eller utomhus, eller känner någon annan som har behov av ljussättning vänder du enkelt mailet så tar vi en dialog utifrån det.

Vi arbetar med projekt som:

energibesparing (se besparingskampanj nedan)
effektbelysning (fasad, projicering etc.)
trygghet & inspiration
utemiljö
innemiljö
jul
och ja, allt annat inom belysning

Kampanj Energibesparing

För att underlätta för dig har vi just nu en pågående kampanj på våra standard ledlysrör T8.

600 mm → 75 kronor/rör
1200 mm → 85 kronor/rör
1500 mm → 98 kronor/rör

Kampanjen gäller till och med 31 december 2022 och samtliga priser är exklusive moms.

Har du dina lysrör tända mer än tolv timmar per dag erbjuder vi dig premiumrör. Fråga oss gärna om råd innan du väljer rör – vi hjälper dig med såväl energikalkyl som konsultation så att du får rätt rör på rätt plats.

Vi hoppas att du liksom vi ser fram emot december och låter månaden bjuda på härlig julbelysning, glögg, pepparkakor och vad helst du önskar för att trivas.

Trevlig helg!

Euopaljus - En man med skägg står framför en vit bakgrund.
Senaste nyhetsbreven
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdaterad information och nyheter.